Project management

Met onze Projects kunnen wij uw complete industriële verhuizing managen. Wereldwijd zijn wij actief in het verhuizen van productielijnen en machineparken. Met behulp van eigen materialen kunnen wij alles in eigen beheer heffen, verplaatsen, verpakken, laden en vervolgens transporteren naar de gewenste bestemming.

Vanuit een uitgewerkt engineeringsconcept worden onze projecten binnen een projectteam uitgevoerd. Elk team heeft een toegewijde Project Leider, welke het eerste aanspreekpunt is voor de gehele opdracht op locatie, een Project Coördinator voor technische ondersteuning en een Back Office voor operationele ondersteuning. Met dit team kunnen wij elke uitdaging aan. Dankzij onze jarenlange ervaring en gecombineerde expertise zijn wij in staat om uw machineverhuizing binnen het budget en op tijd te leveren. 

Werkwijze

Tijdens een werkopname zullen wij samen met onze klanten bekijken wat de scope van het project is en hoe wij deze op de meest efficiënter manier kunnen uitvoeren. Hierbij is ons doel om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen.

Wanneer de opdracht voor het project is ontvangen, zullen wij op basis van een bezoek op locatie een project plan opstellen. Hierbij worden de benodigde materialen, verpakkingen, opgenomen en de laatste details besproken. Alle benodigde informatie wordt geregistreerd in ons eigen ontworpen Gerritsen Portal, zodat alle interne stakeholders voorzien zijn van dezelfde informatie. Medewerkers en materialen worden gepland en werkorders worden voorbereid.

Gedurende een project, is onze Project Leider een vast aanspreek punt op locatie. Onze Project Leiders beschikken allen over de benodigde vaardigheden welke zij hebben opgedaan na jarenlange ervaring in de sector van industriële verhuizingen. Zij zijn bekend met uiteenlopende industrieën zoals die van voedingsmiddelen, farmaceutische, grafische en de houtbewerking industrie. Tevens hebben zij de knowhow over machine-opbouw in de breedste zin van het woord. Tijdens het project wordt het Gerritsen Portaal gevuld door alle stakeholders en tussentijds wordt de voortgang gedetailleerd opgevolgd.

Elk project wordt vervolgens geëvalueerd om te zorgen dat alles volgens plan is uitgevoerd.

 

Kortom,  professionele bekwaamheid, veiligheid en het nakomen van beloftes met betrekking tot tijd, budget en algemene planning staan hoog in het vaandel.

Portaal

Binnen Gerritsen werken wij met alle facetten in het eigen ontworpen Gerritsen Portal. Onder andere offertes, facturen, werkorders, transportorders, on-site registraties, maar ook een warehouse management systeem zijn hierin opgenomen. Het Gerritsen Portal zorgt ervoor dat belangrijke informatie duidelijk en transparant is op elk moment.