Autolaadkraan transport

Naast onze reguliere trucks en trailers beschikken wij ook over een ruim aanbod vrachtwagens voorzien van een autolaadkraan. Al onze kraanwagens kunnen met een open aanhanger of gesloten huifaanhanger uitgebreid worden voor extra lading. Deze trucks worden dagelijks ingezet binnen Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Europa om diverse klanten van maatwerk te voorzien.  

Transporten naar moeilijk begaanbare terreinen is voor onze gespecialiseerde chauffeurs geen probleem. Gerritsen Logistics beschikt over diverse autolaadkranen variërend van 63 tonmeter tot 215 tonmeter. Alle wagens zijn voorzien van een grote diversiteit aan hijsmiddelen, hijstraversen, hulpmaterialen en eventueel een JIB voor een nog groter bereik. 

Ook een combinatie van een kraanwagen en een trekker met oplegger is uiteraard mogelijk. Onze medewerkers staan voor u klaar om indien nodig op locatie de situatie te bekijken en een hijsplan te maken. Op deze manier kunnen we uw hele project verzorgen. 

Telescoopkraan

Bij Gerritsen beschikken we op dit moment over twee telescoopkranen met een enorme reikwijdte. De telekraan is mobiel door de vaste onderwagen en ideaal voor krappe en moeilijk bereikbare locaties. Op grote afstand kunnen we hefwerkzaamheden uitvoeren door de telescoopgiek, ofwel uitschuifbare ‘hefboom’. 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!